Wicked weekend - Reisverslag uit Cardiff, Verenigd Koninkrijk van Nicole Schaik - WaarBenJij.nu Wicked weekend - Reisverslag uit Cardiff, Verenigd Koninkrijk van Nicole Schaik - WaarBenJij.nu

Wicked weekend

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg Nicole

22 Oktober 2007 | Verenigd Koninkrijk, Cardiff

Overheerlijke Chinese maaltijden met als toetje tiramisu, een kaartspel onder het genot van een paar glazen Malibu en ananassap, een avondje stappen in een Welse club, en een middagje rondneuzen in een Wels historisch museum. Dat is kort samengevat mijn weekend. Het was weer gezellig. ;)

St. Fagans: National History Museum

In dit openlucht museum bij het St. Fagans kasteel staan tientallen originele Welse huisjes van de afgelopen decennia. Samen met Sylvia, Maney en haar zusje gaan we terug in de tijd. Het is een prachtige dag met een heerlijk herfstzonnetje. En kijk daar! Aangezien de meeste Welsen vroeger als boeren leefden, lopen er overal schapen, koeien, paarden, en vooral veel varkens. Na een aantal huisjes heb ik voor mijn gevoel een duidelijke indruk gekregen van het leven hier tientallen jaren terug. Helaas kan ik het niet laten om aan het eind van de middag toch als favoriete attractie te stemmen voor de biggetjes! :)

Ik zou zeggen, stem ook voor! Check de foto's.

Aankomende week heb ik weer veel dingen in het vizier. Zo heb ik vandaag gefilmd voor documentaire, heb ik morgen een mojito-feestje, moet ik ook nog mijn kickboxkwaliteiten trainen en ja... Donderdag begint het weekend al bijna weer. ;)

Lopen er in de laaglanden ook nog steeds zulke schattige biggetjes rond? Let me know!

Dikke knuffel! :D

• 22 Oktober 2007 - 22:20

Elske:

Jaaahhh varkens zijn cooooooll!! Deze zijn leuk, maar de kleine, zwarte Transkei pigs zijn wel het allerleukst. Zaten jullie dit weekend niet in de pub de rugby finale UK - SA te kijken?
    X

• 23 Oktober 2007 - 14:42

Geja En Hans:

Toffe foto's! Check je e-mail voor onze foto's! Ze zijn super geworden! We horen het wel of je ze ook super vindt. Blij dat je je weg een beetje begint te vinden. Eet je komend weekend varkens sateh?? HAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHA Greetz US

• 25 Oktober 2007 - 09:00

Daan:

Lekker bezig hoor ik alweer! Mijn weekendje Holland was ook heerlijk (zie pics www.wereldvandaan.nl). Dat is toch wel een voordeel van 'dichtbij' zitten.
    Tot mails! Nu maar weer even een assignment maken...:(

Nicole

Hey! Mijn naam is Nicole van Schaik. "It's time for change" Diverse verre reizen, fantastische ervaringen en onbeschrijfelijke herinneringen rijker, is het tijd voor verandering. Na mijn masteropleiding International Journalism met een specialisatie in documentaire in Cardiff, Wales, heb ik besloten om te gaan werken in de cosmopolitan stad van Groot-Brittannie; Londen. Een nieuw avontuur met nieuwe rondes en nieuwe kansen. Als freelance televisiejournalist heb je nooit zekerheid. Elke dag is anders. Elke dag is opnieuw jezelf in het diepe gooien, maar dat is het mooie van dit werk. Je weet nooit waar je vanmiddag of morgen zult zijn. Met wie je zult praten. Wat je zult zien. Dat is toch prachtig! Momenteel werk ik als productie assistent en editor voor Al Jazeera International, als correspondent voor RTL Nieuws en RTL Z, en probeer ik mijn netwerk verder uit te breiden. Let's see where my passion for journalism and travelling takes me this time.