Sangria, Mojito en wodkajelly - Reisverslag uit Cardiff, Verenigd Koninkrijk van Nicole Schaik - WaarBenJij.nu Sangria, Mojito en wodkajelly - Reisverslag uit Cardiff, Verenigd Koninkrijk van Nicole Schaik - WaarBenJij.nu

Sangria, Mojito en wodkajelly

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg Nicole

28 Oktober 2007 | Verenigd Koninkrijk, Cardiff

Broodje pindakaas, bakje koffie en een sigaretje. Dat heb ik nu nodig. Na vier dagen feesten, ben ik vandaag completely gaar. Maar het was het waard! :D

De druk op school wordt langzaam groter. Het vele leeswerk en het kijken van documentaires houden me aardig bezig. Daarnaast is het socializen met klasgenoten en anderen ook niet onbelangrijk.

Emily's party

Het begon allemaal dinsdagavond. Een Engels klasgenootje - Emily - vond het noodzakelijk om elkaar beter te leren kennen. En dat is gelukt! :) Beeld je in: zo'n veertig man in een huisje ergens in Cardiff. De keuken vol, de huiskamer vol, de tuin vol. Het paste net. De zelfgemaakte sangria - door onze Spaanse klasgenoot - en mojito - door onze Cubaanse klasgenoot - waren overheerlijk. Ik geloof dat de wodkajelly voor sommigen iets te heftig was, waardoor iedereen het erg naar zijn zin had. A crazy party! :D

Sylvia's birthday party, finally Friday and another houseparty

Donderdag was het tijd voor Sylvia's verjaardagsfeestje, vrijdag tijd om te dansen en gisteravond tijd voor weer een huisfeestje bij Helen. Het was een super gezellige week, waarin het socializen zeker is geslaagd. Ik denk dat de foto's genoeg zeggen. ;)

De rust keert weer terug. Vandaag heb ik nog wat lees- en researchwerk te doen voor mijn documentaires, dissertatie en analytical features. Dat is aardig wat werk. Aangezien het woensdag Halloween is en we weer een feestje hebben, ga ik nu maar eens aan het werk. ;)

Ciao!

• 28 Oktober 2007 - 16:02

Elske En Sytze:

Heee Niekolle!
    Partypartyparty!!! We zien t wel weer: jij hoeft je niet aan te passen in een vreemde omgeving ;-) En je fototoestel kan je wel wegleggen, want aan het einde van het jaar neem je gewoon de foto's van die chinezen over, wahahah!
    Ben je nu ook al echt documentaires aan het maken? We zijn benieuwd hoe dat gaat!
    Dikke knuffel!

• 29 Oktober 2007 - 17:00

Ivo:

SHAKE THAT THING MISS

• 31 Oktober 2007 - 21:40

Madeleine:

Heey Nicole!!
    Leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt!!
    Maar die feestjes, daar kan een svj-feestje toch wel tegenop?? Mis je het Nederlandse eten al een beetje?? Of hebben ze daar ook boerenkool??
    x

Nicole

Hey! Mijn naam is Nicole van Schaik. "It's time for change" Diverse verre reizen, fantastische ervaringen en onbeschrijfelijke herinneringen rijker, is het tijd voor verandering. Na mijn masteropleiding International Journalism met een specialisatie in documentaire in Cardiff, Wales, heb ik besloten om te gaan werken in de cosmopolitan stad van Groot-Brittannie; Londen. Een nieuw avontuur met nieuwe rondes en nieuwe kansen. Als freelance televisiejournalist heb je nooit zekerheid. Elke dag is anders. Elke dag is opnieuw jezelf in het diepe gooien, maar dat is het mooie van dit werk. Je weet nooit waar je vanmiddag of morgen zult zijn. Met wie je zult praten. Wat je zult zien. Dat is toch prachtig! Momenteel werk ik als productie assistent en editor voor Al Jazeera International, als correspondent voor RTL Nieuws en RTL Z, en probeer ik mijn netwerk verder uit te breiden. Let's see where my passion for journalism and travelling takes me this time.