The battle is not over... yet...
Door: Nicole
Blijf op de hoogte en volg Nicole
12 Mei 2006 | Zuid-Afrika, Grahamstown
Ja, ik ben de afgelopen weken een echte 'nerd' geweest. De lezingen vlogen om mijn oren. Gelukkig zat ik samen met Elske en Ivo in het schuitje, dus samen konden we alle lezingen nog een keer bespreken. Deze hele maand staat in het teken van alleen maar boeken lezen, essays schrijven en assignments maken. De examens naderen... Afgelopen woensdag heb ik mijn eerste grote test voor geschiedenis gemaakt. Ging wel oke, hoop ik. :)
Toch heb ik ook nog wel wat chill dingetjes tussendoor gedaan, zoals gewerkt achter de bar, vrijwilligerswerk bij de basisschool, een echte 'braai' (barbeque) bij Richie, een nacht zwaar doorzakken na mijn test (ja... er moet toch een keer gefeest worden tijdens het studeren ;)), en een avondje stappen in de townships. En morgenaaf (zaterdag) heb ik een 80-party bij Crystl thuis en volgende week zaterdag ga ik naar een officieel Rhodes University gala - kan ik eindelijk weer mijn designer jurk uit Kaapstad aan! :D
Dus ik vermaak me nog steeds goed. De lezingen zijn echt wel interessant en de gesprekken die we in de seminars hebben zijn nog interessanter. Dus de uni bevalt me goed! :) Voor degenen die nog steeds nieuwsgierig zijn naar mijn foto's van de vakantie... Ze staan er EINDELIJK op! :D Bij elke tekst staan ze eronder, dus veel plezier met kijken!
Hopelijk heeft iedereen een leuke koninginnedag en bevrijdingsdag gehad! Ik mis jullie allemaal! En ik hoorde dat het lekker weer is bij jullie, terwijl ik gister een warme fleece trui heb gekocht. Gelukkig was het vandaag weer 28 graden. :D Maar niet te bruin worden he! ;)
Dikke knuffel,
Nicole
13 Mei 2006 - 17:08
Nianka:
Hey Studentje :P
Klinkt lekker al die readingen :S Gelukkig zitten er nog een paar mooie feestjes tussendoor :D Ben benieuwd naar je jurk!
Nog veel plezier en tot gauw.
X -
16 Mei 2006 - 14:07
O.k Ent. J:
alles nog goed zie ik wel.Deze keer een kort berichtje.Alles goed hier en we wensen jou veel succes met al het lezen en je eerste examens binnenkort.Heel veel groetjes van ons.Dikke kus. Doeiiiiiii.