It's almost time to go - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Nicole Schaik - WaarBenJij.nu It's almost time to go - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Nicole Schaik - WaarBenJij.nu

It's almost time to go

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg Nicole

28 Augustus 2007 | Nederland, Utrecht

Na een jaar hard werken, is het dan bijna zover; ik ga weer naar het buitenland! En ditmaal naar Cardiff in Wales. Bijna alles is rond, de laatste loodjes worden gelegd. Op 21 september vlieg ik naar Cardiff, waar ik ruim een jaar een Master International Journalism met als specialisatie Televisie ga volgen. Als klap op de vuurpijl schrijf ik er ook een dissertatie bij.

Dus dit wordt een jaar knallen. Een jaar vol nieuwe avonturen. Na een jaar in de Verenigde Staten en een half jaar in Zuid-Afrika ben ik benieuwd wat dit jaar me weer gaat brengen. Ik zit in ieder geval een stukje dichterbij. :D

• 28 Augustus 2007 - 11:47

Geja & Hans:

MÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!Is dit nu huilen of geiten?? Heel veel succes in Cardiff, maar wij weten nu al dat jij het wel zal fixen!!!!

GREEEETZZZZ!!!!

• 28 Augustus 2007 - 11:48

Hans:

HAHAHAHAHAHA!!!!

Het is me weer gelukt om buiten de vakken te komen!!!

Greetz

• 06 September 2007 - 13:24

Eelke!!:

Hee nicolini!!

Jaja het komt steeds dichterbij, en dan gaaaaaaaaaaaan wwwweeeeeeeeee!!!

maar eerst nog even verhuizen....
    wel gezellig dat we dat saampies kunnen doen!! hihi!

tot snel ;)!
    kus!

Nicole

Hey! Mijn naam is Nicole van Schaik. "It's time for change" Diverse verre reizen, fantastische ervaringen en onbeschrijfelijke herinneringen rijker, is het tijd voor verandering. Na mijn masteropleiding International Journalism met een specialisatie in documentaire in Cardiff, Wales, heb ik besloten om te gaan werken in de cosmopolitan stad van Groot-Brittannie; Londen. Een nieuw avontuur met nieuwe rondes en nieuwe kansen. Als freelance televisiejournalist heb je nooit zekerheid. Elke dag is anders. Elke dag is opnieuw jezelf in het diepe gooien, maar dat is het mooie van dit werk. Je weet nooit waar je vanmiddag of morgen zult zijn. Met wie je zult praten. Wat je zult zien. Dat is toch prachtig! Momenteel werk ik als productie assistent en editor voor Al Jazeera International, als correspondent voor RTL Nieuws en RTL Z, en probeer ik mijn netwerk verder uit te breiden. Let's see where my passion for journalism and travelling takes me this time.