Next step...
Door: Nicole
Blijf op de hoogte en volg Nicole
27 Maart 2007 | Nederland, Hilversum
Aan Cardiff zal ik een Master International Journalism volgen. Dit is normaal gesproken een studie van twee jaar, maar Cardiff biedt het in één jaar aan. Ook zal ik een dissertatie van maximaal 20.000 woorden schrijven.... zo'n 50 à 60 pagina's... Ben benieuwd... Heb er zin in!
"It's a dream that comes true, though I don't realise it yet"
27 Maart 2007 - 17:02
Wendy:
Hey Nicole!
Ik spreek je weinig, maar zo blijf ik toch op de hoogte!
Weer in het buitenland studeren dus. Spannend hoor elke keer weer! Nu even je diploma halen.. moet ik ook eens doen! ;)
xxx -
28 Maart 2007 - 05:50
Mother T:
Nicole, wij zijn zo trots op u. Het is Amerika niet, maar ik wist dat die praktisch onmogelijk gegeven de kosten was. Ik weet dat u uw best zult doen. Hou alstublieft ons op de hoogte. Wij houden van u! Moeder T en Dady 2, Jill, Lyndsy, Nate, Cali, Kimber, RJ en Abby -
28 Maart 2007 - 09:25
Ouweaap:
heyyy lieverd wat lees ik nou moeten we elkaar weer een hele tijd gaan missen?:p ik begin er eigenlijk wel aan te wennen het missen:D maar het lijkt me wel leuk om je daar een keertje te komen op zoeken als het zo ver is
een hele dikke kus uit afganistan -
28 Maart 2007 - 10:27
Jenneke:
Hey lieverd,
Ik ben zo ontzettend trots op je!!en gelukkig voor ons lekker dichtbij!! haha je kunt het meis!dikke xx liefs sista