3...2....1....GO!!! - Reisverslag uit Leersum, Nederland van Nicole Schaik - WaarBenJij.nu 3...2....1....GO!!! - Reisverslag uit Leersum, Nederland van Nicole Schaik - WaarBenJij.nu

3...2....1....GO!!!

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg Nicole

30 Januari 2006 | Nederland, Leersum

Het is nu toch bijna echt zover... Woensdag vertrek ik dan eindelijk naar Zuid-Afrika! Vanochtend heb ik de laatste dingen op school geregeld, dus vanmiddag ga ik mijn koffer pakken. Erg spannend allemaal!

Mijn afscheidsfeestje zaterdag was super! Iedereen bedankt voor de gezellige laatste party-avond voor zes maandjes! Echt super! Ik ga jullie allemaal missen! But we'll meet again! ;)

Het volgende bericht komt uit het warme Zuid-Afrika!

Greetz,

Nicolini

• 01 Februari 2006 - 10:08

Ilona:

hey nicole, wil je heel veel plezier wensen in Z-Afrika! Geniet ervan en maak er wat van! Ik zie je denk in juli weer! Have fun!
    xxx Ilona

• 01 Februari 2006 - 21:39

Linda:

Hey nicole,
    Als je dit leest ben je alweer in Z-Afrika!! Heel veel plezier! ga je misse hoor! liefs linda
    ps leuke foto's van je flugelparty zie de rest van de foto's ook nog wel een keertje!

Nicole

Hey! Mijn naam is Nicole van Schaik. "It's time for change" Diverse verre reizen, fantastische ervaringen en onbeschrijfelijke herinneringen rijker, is het tijd voor verandering. Na mijn masteropleiding International Journalism met een specialisatie in documentaire in Cardiff, Wales, heb ik besloten om te gaan werken in de cosmopolitan stad van Groot-Brittannie; Londen. Een nieuw avontuur met nieuwe rondes en nieuwe kansen. Als freelance televisiejournalist heb je nooit zekerheid. Elke dag is anders. Elke dag is opnieuw jezelf in het diepe gooien, maar dat is het mooie van dit werk. Je weet nooit waar je vanmiddag of morgen zult zijn. Met wie je zult praten. Wat je zult zien. Dat is toch prachtig! Momenteel werk ik als productie assistent en editor voor Al Jazeera International, als correspondent voor RTL Nieuws en RTL Z, en probeer ik mijn netwerk verder uit te breiden. Let's see where my passion for journalism and travelling takes me this time.